Versenyszám: 7 km - Egyéni (14 éves kortól) - 3490 Ft

Ha nem erre a versenyszámra szeretnél nevezni, kérlek válassz másikat: 14 km - Egyéni | 21 km - Egyéni | 14 km - Váltó (2 fő) | 21 km - Váltó (3 fő)


Személyes adatok

  • - nemed -
  • Férfi
Póló méret:

Számlázási adatok

A számlázási adatok megegyeznek a nevezési adatokkal (név, cím, stb.)?
  • - kérlek válassz -
  • Igen, megegyeznek
  • Nem, más cégadatokat adok meg
Cég neve:
Cég székhelye:
Cég adószáma:

Nyilatkozat egészségügyi állapotról

Az alábbi nyilatkozat kitöltése azért indokolt (és egyúttal kötelező is), hogy szükség esetén a verseny orvosi személyzete tájékozott legyen az Ön egészségügyi állapotáról, annak előzményeiről. A megadott válaszok és információk adatvédelme garantált, az egészségügyi személyzet számára csak abban az esetben válik elérhetővé, ha az Ön állapota a verseny időtartama alatt ezt megköveteli.
Az itt felsorolt betegségek, állapotok jellemeznek, esetleg valamelyikükre rendszeresen gyógyszert szedek:
Ezeket a gyógyszereket szedem / szedtem a közelmúltban:
Gyógyszerérzékenységem:
Vércsoportom:
Az alábbi táplálékkiegészítőket szedem:
Korábbi műtétek, balesetek, sérülések:
Egyéb fontos információ vagy megjegyzés:
Hozzátartozó elérhetőségei:
A hozzátartozó nevére és telefonszámára azért van szükség, hogy a verseny során a versenyzőt érintő bármilyen felmerülő egészségügyi probléma vagy orvosi ellátás esetén a szervezők és/vagy az orvosok tudjanak tájékoztatást adni (a versenyző és családja saját érdekét szolgálja).

Egyéb információk

Egyéb információ:
Promóciós kód:

Versenyzési feltételek és versenyszabályok

Az online nevezési adatlap kitöltése egyben önkéntes adatközlés is. Mint Nevező, hozzájárulok ahhoz, hogy a Hévízi Futó és Fitnesz Egyesület adataimat tárolja adatbázisában, valamint kijelentem és elismerem, hogy az általam a https://hevizrunning.com weboldal felületén a nevezés során megadott adatok a valóságnak megfelelnek.

Az egészségügyi nyilatkozatot kivétel nélkül minden nevezőnek kötelező kitölteni. A nevezéssel elismerem, hogy fizikailag és egészségügyileg jó állapotban vagyok. Állapotomat rendszeresen ellenőriztetem orvossal, és a versenyre felkészülten, egészségesen állok rajthoz. Betegen (lázasan), éhgyomorral nem veszek részt a versenyen.

Tudomásul veszem, hogy a Hévízi Futó és Fitnesz Egyesületet nem terheli felelősség a rossz állapotomból, nem megfelelő felkészültségemből, rejtett betegségemből, saját gondatlanságomból adódó sérülésekért, egészségügyi problémákért. Ha mégis bármilyen károsodás érne engem az eseményen (sérülés, verseny feladásának kényszere stb.), vagy az eseményen való részvételem meghiúsul, akkor a Hévízi Futó és Fitnesz Egyesület felé semmilyen kárigénnyel, követeléssel nem élek.

Kijelentem, hogy nem tudok olyan betegségről, amely részvételemet akadályozná. Elfogadom, hogy szükség esetén sportorvosi vizsgálatnak vessenek alá engem, és elfogadom a verseny orvosainak utasításait.

Nevezéskor a Nevezőnek kötelező azon hozzátartozója nevét és telefonszámát megadni, akit orvosi ellátás esetén a szervezők és/vagy az orvosok tájékoztatni tudnak a Nevező állapotáról.

Elfogadom, hogy a versenyről készült film- és képanyagokon, valamint azok reklámcélú felhasználásában (pl. óriásplakát, szórólap, internetes megjelenés stb.) szerepelhetek és ezért ellenszolgáltatást sem most, sem a jövőben nem kérek.

Elfogadom, hogy kizárásra kerül az a versenyző, aki nem teljesíti a verseny - szervezők által kijelölt - teljes távját, rajtszámát összehajtva, letakarva vagy nem látható helyre rögzíti, kerékpáros/görkorcsolyás segítségét vesz igénybe, a pályát elhagyja, rövidíti, a kijelölt útvonaltól eltér, vagy egyéb, pl. a futó társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsít, a versenyből azonnal kizárásra kerül.

Tudomásul veszem, hogy a nevezési lap hiányos, pontatlan kitöltéséből adódó problémákért (pl. ebből kifolyólag az eredménylistán, illetve a díjazottak listáján nem szerepelek, díjazásból, sorsolásból kimaradok, stb.) a Hévízi Futó és Fitnesz Egyesület nem vállal felelősséget.

Visszavonásig hozzájárulok, hogy a Hévízi Futó és Fitnesz Egyesület részemre levélben, e-mail-ben, sms-ben információs és egyéb marketing célú anyagokat küldjön bármely múltbéli vagy jövőbeni rendezvényéről, általa szervezett eseményről.

A szervezők és a rendezők fenntartják az időpont, az útvonal, a programok megváltoztatásának a jogát, valamint a résztvevők számát is bármikor korlátozhatják, és a nevezést is bármikor lezárhatják.

A verseny napján és azt megelőzőleg az aktuális meteorológiai adatok tükrében a Hévízi Futó és Fitnesz Egyesület dönthet a sportrendezvény, illetve a futamok végleges bezárásáról, szüneteltetéséről, vagy elhalasztásáról.

A kezdési időpontok bármikor megváltozhatnak, ez az időjárási helyzettől és viszonyoktól függ. Amennyiben olyan időjárási helyzet várható, amely a versenyt meghiúsíthatja, a szervező élhet az elhalasztás lehetőségével, melyről időben értesíti a résztvevőket e-mailen és/vagy SMS-ben. Ebben az esetben új időpont kerül kijelölésre, melyre az előnevezések érvényesek lesznek. Ilyen és ehhez hasonló Vis Maior körülmények esetén nincs lehetőség a nevezési díjak visszatérítésére.

A verseny színhelyein elhagyott vagy őrizetlenül hagyott értékekért, személyes tárgyakért a rendezők és a szervezők, valamint a Hévízi Futó és Fitnesz Egyesület nem vállalja a felelősséget.

A Hévízi Futó és Fitnesz Egyesület által szervezett versenyeken minden felkészült futó rajthoz állhat, aki elfogadja a versenykiírásba foglalt feltételeket és maradéktalanul betartja azokat.